Wat we doen

Doen we goed

Een goede basis is belangrijk.

Tuinontwerp

Lees alles over tuinontwerp
Van kleine opknapbeurt tot villatuin.

Tuinaanleg

Lees alles over tuinaanleg
Geniet van je tuin het hele jaar door.

Tuinonderhoud

Lees alles over tuinonderhoud
Tuinontwerp Oranje Tuinen

Klassieke tuin Moderne tuin Stadstuin Bostuin Kindvriendelijke tuin Ecotuin Japanse of Oosterse tuin Boerderijtuin Loungetuin Mediterrane tuin Natuurlijke tuin Wellness tuin

Van dakterras, compacte stadstuin tot luxe villatuin, alles begint met een goed ontwerp

Een nieuwe tuin ontwerpen vergt veel meet- en denkwerk. Een goede basis is heel belangrijk. Wij helpen om uw persoonlijke wensen en ideeën in een ontwerp uit te werken, en dit tuinontwerp kan dan als basis worden gebruikt voor de tuinaanleg. Ook kunnen we leuke, slimme of praktische ideeën aandragen waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Bovendien heeft een tuinontwerp nog andere voordelen. Omdat in een tuinontwerp alles tot in het kleinste detail wordt uitgewerkt, heeft u gelijk een goed beeld van de kosten voor het aanleggen of renoveren van de tuin.

Tuinaanleg

Doen we goed

De tuinaanleg van een mooie nieuwe tuin hoeft helemaal niet zo lastig of duur te zijn.

Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, de bijbehorende begroting is het tijd voor het echte werk: de tuinaanleg. Bij de aanleg van een tuin komt heel wat kijken. Wij zorgen namelijk niet alleen voor de beplanting en bestrating, maar bijvoorbeeld ook voor een pergola, schutting of tuinkast. De complete tuin dus, met alles erop en eraan. En met 100% tevredenheid, van eerste kennismaking, planning, uitvoering tot de nazorg.

Tuinaanleg OranjeTuinen

Tuinonderhoud

Doen we goed

Tuinonderhoud Oranje tuinen

Van je tuin geniet je het hele jaar door. Maar hoe zorg je ervoor dat je tuin er elk seizoen optimaal bij ligt?

Met goed tuinonderhoud zorg je ervoor dat alle onderdelen van je tuin in goede staat zijn en blijven.

Tuinonderhoud bestaat uit veel verschillende onderdelen. Van snoeien, boomverzorging tot verticuteren; wij voeren deze taken allemaal voor u uit.

Daarnaast geven we u ook een goed advies en een overzicht van de verschillende werkzaamheden die moeten gebeuren om uw tuin in topconditie te houden.

Snoeiwerk
Boomverzorging
Totaal Onderhoud
Advies nodig?